Explosie – Louis Paul Boonstraat Stad | Politie zoekt getuigen of informatie

Op dinsdagnacht 10 oktober rond 00.45 uur is een explosief afgegaan bij een woning aan de Louis Paul Boonstraat in Literatuurwijk. De politie doet onderzoek.

Rond 00.45 uur hoorde de bewoner een knal van een ontploffing bij zijn voordeur. Toen hij ging kijken, zag hij flink veel schade in zijn hal met kapotte muren, voordeur en tussendeur. Het Team Explosievenverkenning deed direct daarna onderzoek. Er bleken geen andere explosieven in de woning. Gelukkig is niemand gewond geraakt.  De politie onderzoekt deze zaak.  

Oproep getuigen

Heeft u iets gezien en/of gehoord rond het tijdstip van de explosie? Of heeft u misschien camerabeelden? Dan komt de politie graag met u in contact. Getuigen kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844. Of bel met Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000. Heeft u tips en andere informatie die de politie kan helpen helpen met het onderzoek neem contact op met ze.

Geschreven door