Korfbal uitslag bij Sporting Almere tegen DWSM

Sporting Almere heeft weer drie punten bijgevoegd aan het totaal.De 5e klasser scoorde tegen DWSM zeven keer maar de gasten lieten ook 5 keer het net bollen.

Sporting ging goed van start en stond al snel op een 1-0 voorsprong door Hamed Ahmed, die de DWSM doelman het nakijken gaf. Niet veel later  was het de beurt aan de gasten en scoorde zij driemaal na diverse fouten bij Sporting achterin,en was de ruststand 2-3.

Wijzigingen bij Sporting

Na de rust waren er wat wijzigingen bij Sporting Almere en liep het een stuk beter. Het was dan ook niet vreemd dat de Almeerders binnen 20 minuten op een 5-3 voorsprong stond, en werd ook niet veel later de zesde goal gemaakt. DWSM ging nu alles of niets spelen en drong aan, en maakte zij de vierde goal door slordigheden bij Sporting achterin. Sporting zette hierna nog eens aan en maakte er ook nog 7-4 van. Het slotoffensief van DWSM leverde de ploeg uiteindelijk ook nog een vijfde goal en werd dit de einduitslag  en bleef de winst in Almere. Het harde werken van Sporting bezorgde het team deze middag de volle winst.

De doelpuntenmakers bij Sporting waren:  Hamed Ahmed (2x),Oousama Bakkali, Renzo van Jaarsveld (2x), Sherwan Mustafa en  Boy Plomp.

Komende wedstrijd speelt Sporting Almere bij SC Overamstel.