Korfbaluitslag bij  DWSM tegen Sporting Almere

In de vijfde klasse C heeft Sporting Almere weer eens flink gescoord, maar dat deed ook tegenstander DWSM, alleen Sporting scoorde er een meer en ging de winst mee naar Almere.

Geen pretje

Trainer Tareq El Magied hoopt dat de verdediging van zijn team voortaan de schade wel beperkt houd want zes doelpunten tegen is geen pretje om naar te kijken, liet de trainer weten. Het veld was slecht en zo ook de  start van Sporting. De Almeerse ploeg stond binnen 20 minuten op een 3-0 achterstand. Men speelde slordig, slap en totaal niet bestand tegen de  druk van de thuisclub. De trainer wisselde dan ook in zijn team. Nu ging het beter lopen en kwam men ook tot scoren door goals van Abdel Bouazati, Renzo van Jaarsveld en Sherwan Mustafa. 3-3. Voor de rust kon Sporting zelf nog op een 3-4 voorsprong komen door Ousama Bakkali maar hij miste jammerlijk. 

Hectisch scoreverloop

In de tweede helft begon Sporting goed en  kwam men op voorsprong door een goal van Sherwan Mustafa, maar steeds had DWSM het antwoord en maakte weer gelijk, en gelukkig voor Sporting  maakte Renzo van Jaarsveld uiteindelijk toch nog de winnende treffer en eindigde dit duel in 6-7 en gingen de punten mee naar Almere. Een wedstrijd om snel te vergeten volgens de trainer die de komende week nog wel even op dit duel terug zal komen.

Sporting speelt komende wedstrijd een thuiswedstrijd tegen SC Overamstel.

foto: Er is gescoord door Sporting Almere.

Geschreven door