Laat je stem horen, stadsgesprek 7 november Casa Casla: Burgemeester Hein van der Loo

Almeerders die in gesprek willen gaan met burgemeester Hein van der Loo zijn van harte uitgenodigd om mee te praten bij het stadsgesprek op dinsdag 7 november in Casa Casla. Uiteraard is de burgemeester daarbij aanwezig.

Het stadgesprek wordt door Casa Casla samen met Almere DEZE WEEK georganiseerd. Welke vragen hebben de inwoners van onze stad aan de burgemeester? Waar willen ze uitleg van hem over hebben? Wat verwachten ze van hem? Wat kan hij wel of niet voor de stad betekenen? Dit zijn vragen die zeker aan de orde zullen komen in het stadsgesprek.

Inbreng

De opzet van het Stadsgesprek is dat er naar elkaar geluisterd wordt. Ook door de burgemeester en de raadsleden die aanwezig zijn. Uiteraard reageren naast de burgemeester ook de raadsleden op de inbreng van de inwoners en zullen zij vertellen wat zij met de opbrengst van de avond gaan doen in het stadhuis.

Na afloop van het stadsgesprek is er ruim de gelegenheid om met de burgemeester, met elkaar en met raadsleden van gedachten te wisselen

Stadsgesprek Casa Casla

Dinsdag 7 november
Locatie: Casa Casla aan het Weerwaterplein (naast het Deventerpad)
Inloop: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur
Gratis aanmelden kan via info@casacasla.nl

Parkeren in de omgeving, let op betaald parkeren tot 22.00 uur

Geschreven door