Praat mee tijdens Almere 2050 over een energieneutrale en klimaatbestendige stad | Avanti

Een stad die energieneutraal en klimaatbestendig is. Is dit mogelijk in 2050? En de grote hamvraag; hoe doe je dit in theorie en hoe ziet de praktijk eruit?

Deze maand praten we met elkaar over hoe een toekomstbestendige maatschappij eruit zou moeten zien en wat zou Almere daarvoor moeten doen? Zelf zonnepanelen plaatsen of water recyclen kan natuurlijk maar wat kunnen we ook nog samen doen om in 2050 helemaal klimaatbestendig te zijn? 

Te gast is bijvoorbeeld Jeike Wallinga, en als lector energietransitie is zij natuurlijk de aangewezen persoon om daar over door te praten. Ook Marianne Bakker van de Groene Reus is zelf actief en kan ons mee nemen in hoe je zelf actief kunt bijdragen. Ook te gast is: klimaatburgemeester Chris Soebroto

Meer informatie en aanmeldingen. klik hier

Geschreven door