Vrijdagmiddagborrel met 20 meter hapjes

Vrijdagmiddag kunnen Almeerders en bezoekers op de Grote Markt aanschuiven bij een 20 meter lange borrelplank. De gemeente Almere organiseert deze vrijdagmiddagborrel om de Dutch Food Week in te luiden.

Dutch Food Week is de nationaal evenement met het thema ‘Weet wat je eet!’ Hoe maak je bijvoorbeeld chutney, hummus of wijn? Waar komt ons eten eigenlijk vandaan, wie verbouwt het en vooral: hoe kun je die producten verwerken tot mooie en verrassende hapjes? Iedereen is welkom om lokale producten te komen proeven. Alle hapjes zijn gratis. 

Vrijdagmiddagborrel met lokale producten 

De gemeente Almere organiseert de vrijdagmiddagborrel op 6 oktober samen met BoutiQ, Flevocampus en diverse lokale voedselproducenten. Vanaf 16.30 is iedereen welkom op het terras van BoutiQ op de Grote Markt. De officiële opening is om 17.00 uur en om 18.00 uur sluiten we af.  De 20 meter lange borrelplank is gemaakt door Jim van de Wardt van de TheCrazySmile. Speciaal voor deze vrijdagmiddagborrel maakte hij van gebruikt hout een borrelplank in de vorm van 20 puzzelstukken van 1 meter. Eva Flantua van Studio Daagsch verzorgt samen met lokale ondernemers de invulling van de plank.

Foto aangeleverd

Geschreven door