50PLUS en Gemeente Almere slaan handen ineen voor brede zichtbaarheid bij Tweede Kamer verkiezingen.

50PLUS heeft recentelijk constructieve gesprekken gevoerd met de Gemeente Almere naar aanleiding van borden van algemene strekking voor de komende Tweede Kamer verkiezingen. Als resultaat van dit vruchtbare overleg heeft de gemeente besloten om 20 extra verkiezingsborden te plaatsen.

Almere gaat komende week deze 20 extra verkiezingsborden plaatsen.

Verheugd neemt 50PLUS kennis van het feit dat nu ook de nieuw deelnemende partijen aan de Tweede Kamer verkiezingen zichtbaar zullen zijn. De partij hoopt dat dit initiatief zal bijdragen aan een hogere opkomst, aangezien de komende verkiezingen voor de Tweede Kamer van groot belang zijn voor de toekomst van ons land.

Voor meer informatie over 50PLUS en ons verkiezingsprogramma en campagne , bezoek www.50pluspartij.nl

Geschreven door