FC Almere verlengt contract met trainer Sandor Augustijn…

Sandor Augustijn is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij de FC Almere. De groei die de zaterdagselectie momenteel doormaakt is ongekend.  FC Almere en Augustijn kwamen dan ook snel tot een verlenging van het contract.

Fijn werken

Augustijn over zijn contractverlenging: “ We draaien een mooi seizoen in de derde klasse B en ons team begint steeds beter te draaien en ik zie dat de selectie het super naar zijn zin heeft en dat vinden we ook in de resultaten terug, met Tjeerd Hof m ‘n assistent- trainer is het fijn werken en we begrijpen elkaar goed, en dat zie je ook bij de reacties van de selectie terug. Met een selectie van 43 spelers is er voldoende keuze en kwaliteit om de juiste spelers op te kunnen stellen in beide selectieteams “, aldus de coach die graag wil meehelpen om FC Almere op een hoger niveau te brengen.

Positieve kijk

Met de positieve kijk van Sandor Augustijn op het voetbal en zijn kwaliteiten binnen de vereniging heeft Team Voetbal doen besluiten om nog een jaar te verlengen met de Hoofdtrainer. Het eerste team staat er goed voor en hetzelfde geldt voor het tweede team dus men heeft voorlopig niets te mopperen bij de club uit Almere-Haven.

Geschreven door