Goede Rede Concerten brengt betoverende opera Così fan tutte

Op zaterdag 2 december neemt Goede Rede Concerten het publiek mee op een muzikale reis met de opera “Così fan tutte” van Wolfgang Amadeus Mozart. Een opera vol schitterende aria’s, duetten en ensemble- nummers, met verve uitgevoerd door een topcast van vier zangers, een verteller en een pianist.

De cast bestaat uit zangers Karin Strobos, Charlotte Houberg, Erik Slik en Martijn Cornet, ze worden begeleid op piano door Carl van Reenen. Luc Runderkamp is de verteller. Een meeslepende opera over twee jonge koppels waarvan de wederzijdse trouw zwaar op de proef wordt gesteld door een weddenschap.

Così fan tutte
Così fan tutte is een van de meest geliefde opera’s van Mozart, voor het eerst in 1790 opgevoerd in Wenen, met groot succes. Nog altijd is Così fan tutte regelmatig te horen in de grote operahuizen over de wereld. De uitvoering van deze Da Ponte-opera duurt ongeveer 90 minuten, exclusief pauze.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.goederedeconcerten.nl of door te bellen met 06 – 801 40 467

Foto van links naar rechts: Erik Slik, Karin Strobos, Charlotte Houberg

Geschreven door