Kerst met de Urker zangers Kerkcentrum ‘Lichtbron’-Lelystad

Sfeervolle kerstavond met koor- & samenzang

Na de sfeer- en succesvolle kerstavond in 2022, geeft Mannenkoor Urker Zangers op zaterdag 16 december 2023 opnieuw een Kerstconcert in De Lichtbron te Lelystad. Het belooft weer een prachtige zangavond te worden. Onder leiding van dirigent Jacob Schenk  zal het Urker mannenkoor een gevarieerd programma ten gehore brengen.

Naast de krachtige koorzang zal er ook veel samenzang op het programma staan. Pianist Jaap Eilander op de vleugel en Cor Ploeg op het orgel begeleiden de koor- en samenzang. Soliste Alissa Post van Urk zal ook een bijdrage verlenen aan het concert en halverwege het programma is er een verrassend muzikaal intermezzo.

Het Kerstconcert van mannenkoor Urker Zangers belooft een onvergetelijke avond te worden. Na afloop van het concert  is er warme chocolademelk voor de bezoekers.

De kaartverkoop is al gestart. Ze zijn verkrijgbaar in Lelystad bij De Fakkel aan de Neringpassage 54, In Dronten bij Klif18 aan Het Ruim 35, op Urk bij Klif18 aan de Klifweg en online via www.urkerzangers.nl

Mis deze bijzondere avond vol kerstsfeer niet en kom naar De Lichtbron in Lelystad!

Kerstconcert te Lelystad – 16 december 2023

Geschreven door