Vrijwilligersprijzen Almere 2023

Meld je aan voor de Almeerse vrijwilligersprijzen! VMCA organiseert de jaarlijkse verkiezing in de Burgerzaal van het stadhuis.

Mensen maken Almere elke dag weer een stukje mooier. Almere zonder vrijwillige inzet? Dat kunnen we ons niet voorstellen! Op allerlei manieren zetten Almeerders zich met hart en ziel in en verzetten veel waardevol werk. Dat mag gevierd worden!

Op 8 december 2023 zullen de Almeerse vrijwilligersprijzen worden uitgereikt. En daar kun je nu jouw organisatie, project of initiatief voor voordragen. Een onafhankelijke jury selecteert uit alle aanmeldingen 10 genomineerden. 

Gaat jouw organisatie, project of initiatief er met de hoofdprijs van €2500 vandoor? De jury zoekt naar antwoorden op de volgende vragen:

– Op welke manier levert het initiatief een bijdrage aan een zorgzaam Almere;

– Wat maakt wat jullie doen zo mooi?

Meld je project, organisatie of initiatief aan vóór 13 november. De winnaar ontvangt een cheque tijdens een feestelijk moment op in het stadhuis op 8 december en voor alle genomineerden staat er een heerlijke prijs klaar om te delen. 

Aanmelden klik hier

Geschreven door