Werkzaamheden ringweg, dinsdagavond vanaf 20.00 afgesloten

De provincie meld dat de N702 Buitenring van 20.00 tot 06.00 uur is afgesloten. Het betreft het gedeelte van Buiten richting Stad.

Dat deel van de Buitenring gaat dinsdagavond om 20.00 uur dicht voor al het verkeer in de richting van Almere Buiten naar Almere Stad. De provincie voert groot onderhoud uit en vervangt onder meer het asfalt. De planning is dat de weg weer beschikbaar is de volgende ochtend vanaf 06.00 uur.

De afsluiting is tussen de Grote Vaartweg en de Tussenring. Het asfalt en de geleiderails worden vervangen. Daarnaast wordt het beton van bruggen en viaducten hersteld en de voegen worden vervangen. Ook zijn er voorbereidende werkzaamheden bij de aansluiting van de Tussenring op de Hogering.

Foto ter illustratie.

Geschreven door