Goede Rede concerten trapt 2024 af met twee feestelijke nieuwjaarsconcerten

Na de oliebollen en appelflappen luidt Goede Rede Concerten het nieuwe jaar op muzikale wijze in met niet één, maar maar liefst twee nieuwjaarsconcerten. Op 7 januari staat het tienkoppige Jong Nederlands Blazers Ensemble op het podium van de Kunstlinie in Almere Stad. En 12 januari brengt het Hexagon Ensemble samen met sopraan Ekaterina Levental een feestelijk en verrassend nieuwjaarsprogramma naar Almere Haven.

Jong talent
Het Jong Nederlands Blazers Ensemble (kortweg jongNBE) bestaat uit tien jonge talentvolle musici van de Nederlandse conservatoria. Sommige zijn al klaar, andere zitten nog midden in hun opleiding. Het jongNBE vormt de kweekvijver van het NBE. Ze brengen zondagmiddag 7 januari om 15 uur een feestelijk programma naar de Kunstlinie. Een mooie manier om het nieuwe jaar in stijl in te luiden.

Feestelijk en verrassend
Op vrijdag 12 januari viert Goede Rede Concerten de start van 2024 voor een tweede keer, nu in Goede Rede in Almere Haven. Om 20 uur staat het Hexagon Ensemble op het podium, samen met sopraan Ekaterina Levental. Geniet van muziek uit de Notenkraker van Tsjaikovski, Chants d’Auvergne van Canteloube en de beroemde aria van Mozart ‘Ch’io mi scordi te?… Non temer, amato bene’.

Geschreven door