Musical Winter Nights komt eenmalig naar Kunstlinie!

Bereid je voor op een betoverende reis door de rijke wereld van musicals tijdens deze exclusieve en eenmalige voorstelling van Musical Winter Nights! Voor het Nationaal Theaterweekend is op zondag 28 januari het concert bijgeboekt in Kunstlinie.

Over Musical Winter Nights

Musical Winter Nights belooft een buitengewone en unieke ervaring te worden die liefhebbers van musicals zeker niet mogen missen! Het evenement brengt een indrukwekkende cast samen, met niemand minder dan Tessa Sunniva van Tol (Tarzan & Anastasia), Anne Appelo (The Bodyguard & The Lion King), Esmée Dekker (Grease & My Fair Lady), David van den Tempel (Soldaat van Oranje & Evita) en Shay Lachman (Aladdin & Jesus Christ Superstar). Deze getalenteerde artiesten, elk met hun eigen stijl en charisma, beloven het publiek mee te nemen op een onvergetelijke reis door de wereld van musicals.

De voorstelling zal een meeslepende mix van iconische nummers bevatten, variërend van tijdloze klassiekers zoals “The Phantom of the Opera” tot hedendaagse hits zoals die uit “Hamilton”. De muzikale begeleiding zal worden verzorgd door niemand minder dan Billy Maluw, wiens talent en ervaring de perfecte aanvulling vormen op de cast. Samen met een groot koor zal deze combinatie zorgen voor een weergaloze muzikale ervaring die het publiek zal betoveren en ontroeren.

“Musical Winter Nights” wordt niet zomaar een voorstelling; het belooft een magische avond vol musicalgeschiedenis te worden. De combinatie van de ongeëvenaarde cast en de diverse selectie van nummers garandeert een avond vol emotie, energie en entertainment. Of je nu een doorgewinterde musicalfan bent of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke avond uit.

Geschreven door