SC Buitenboys trainer Dennis Verwer: Tevreden over jonge talentvolle ploeg

SC Buitenboys draait lekker mee in de zaterdag 2e klasse A en staat momenteel in de middenmoot van deze afdeling. Trainer Dennis Verwer is niet ontevreden over de resultaten tot nog toe. De oefenmeester denkt dat de tweede seizoenshelft zijn ploeg zeker nog van zich zal laten spreken

Veel potentie

Verwer:  “ Ik ben aardig tevreden over het verloop van het seizoen tot dusverre. We hebben een mooie groep met jonge jongens met veel potentie en ervaren jongens maar ook spelers met de nodige routine zitten in ons team. Het spel dat we laten zien is positief en we maken het veel tegenstanders erg lastig.  Wel hebben we een aantal keren punten verspeeld doordat we onszelf niet belonen voor ons spel. Daar hopen we stappen in te zetten, zodat we minder onnodig puntverlies gaan leiden. Spelers ontwikkelen zich, de sfeer is erg positief en dat zien we terug rondom het team. We hopen de komende maanden dit voort te zetten en zodoende nog meer resultaten te boeken en hiermee nog meer supporters te trekken. We willen graag dat het leuk is om bij Buitenboys te komen kijken, we hebben een enthousiaste ploeg met allemaal Almeerse jongens!  We kijken uit naar de 2e seizoenshelft. We hopen de lijn van de laatste wedstrijden door te trekken en stappen te blijven maken op de ranglijst. 

Stadsderby

Daarnaast staat al snel de derby tegen Waterwijk op het programma. Een leuke wedstrijd waarbij veel van beide teams elkaar kennen. Ik hoop dat het een mooi visite kaartje gaat worden voor het Almeerse voetbal, waarbij wij hopelijk aan het langste eind trekken “ aldus de enthousiaste trainer die ook komend seizoen mogelijk weer voor de groep staat.

Geschreven door