Weer een explosie bij een woning in Stad

In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01.15 uur heeft bij een woning aan de Valetaweg in Danswijk een explosie plaatsgevonden.

De hulpdiensten van de politie, brandweer en ambulance waren snel ter plaatse. De explosie veroorzaakte dat meerdere woingen beschadigd raakten. Zo waren de ramen er uit gesprongen.  Een persoon raakte lichtgewond en kon terplaatsen worden behandeld.

De politie is een onderzoek gestart.

Alweer de tweede explosie in 24 uur

In de nacht van vrijdag op zaterdag was er ook een explosie bij een woning, de burgemeester heeft daar ook de woning voor 14 dagen gesloten.Of er een verband is tussen beide zaken is nog niet duidelijk.

Heeft u iets gezien, gehoord en u bent nog niet eerder met de politie in contact geweest. Bel 0900-8844 of misdaad anoniem 0800-7000

Landelijk zijn er dit weekend al 5 explosies geweest bij woningen. Het beeld is dat het allemaal drugsgerelateerde oorzaken heeft. Over dit weekend in Almere heeft de politie nog geen nadere informatie beschikbaar.

Geschreven door