ASC Waterwijk verlengt contract met hoofdtrainer Ryan Smart

ASC Waterwijk uitkomend in de zaterdag 2e klasse heeft het contract met Ryan Smart met twee jaar verlengd. De hoofdtrainer wilde ook verlengen en kwamen beide partijen tot een overeenkomst.

Smart was de afgelopen seizoenen ook al actief bij Waterwijk als jeugdtrainer. Smart is al enkele jaren in het bezit van zijn UEFA-A en kent de jeugd van Waterwijk goed. Het is bekend dat de jeugdteams van Waterwijk vrij hoog spelen en er zijn veel talenten bij de Almeerse club.  Waterwijk voorzitter John de Vries laat weten dat er veel ambitie is bij de club en dat men op termijn richting eerste klasse wil of nog hoger. We hopen dat we dit met deze technische staf en selectie kunnen waarmaken. Momenteel draait Waterwijk goed mee in de 2e klasse A en zijn er nog genoeg mogelijkheden om het kampioenschap binnen te halen. Koploper HBOK zal daar ook zo over denken want deze ploeg degradeerde vorig seizoen en wil weer snel terug richting eerste klasse.

Ook assistent Michael van Mouwerik sluit zich bij Ryan Smart aan en tekende ook twee jaar bij waar de club zeer content mee is.

Geschreven door