Avanti zoekt twee bewoners die willen vertellen over hun mobiliteit, meld je snel aan voor volgende week

Op dinsdag 23 januari gaat het gesprek bij Avanti tijdens het programma Almere 2050 over de toekomst van Almere. Specifiek over het thema ‘Reizen met OV, fiets en auto’. Hoe verplaatst de Almeerder zich? En waar gaat de Almeerder naartoe? Of je nou gebruik maakt van het openbaar vervoer, de fiets, een auto of de benenwagen, de infrastructuur van een stad is belangrijk voor alle inwoners. Op deze avond van Almere 2050 wordt gekeken naar de manier waarop de infrastructuur van de stad is gebouwd, als nieuwe stad (wat waren de plannen die destijds werden opgesteld?).

Met die achtergrondkennis wordt ingegaan op de toekomst van Almere. Dient de infrastructuur nog steeds de stad die Almere aan het worden is? Hoe zijn de nieuwere wijken aangesloten op de infrastructuur en voldoet dit aan de woonwensen van de bewoners ervan? Voor de rubriek ‘Bewonerszaken’ is Avanti op zoek naar twee bewoners die bereid zijn in een paar minuten wat te vertellen over hun eigen mobiliteit in Almere. Meld je dan aan via info@avanti-almere.nl 

Geschreven door