Uitnodiging: Debatreeks Almere 2050 gaat verder met debat over ouder worden

Almere is een stad met veel potentie die nog altijd snel groeit. De gemmente wilt dat Almere ook in de toekomst een stad is waar we op een fijne en gezonde manier met elkaar kunnen leven, wonen, werken en ouder worden.

Hiervoor moeten er plannen worden gemaakt. Men moet keuzes maken, ook voor de lange termijn. Dis vragen ze de inwoners van Almere, ondernemers en andere partners om aan de hand van 10 thema’s mee te praten over de toekomst van Almere. 

Dit kan tijdens de debatreeks in Casa Casla – Weerwaterplein 3 in Almere Centrum – die op dinsdag 19 december om 20.00 uur verder gaat met een debat over ouder worden. Want wat zorgt ervoor dat ouderen regie op hun leven houden? En welke huisvesting en voorzieningen zijn daarvoor nodig? Vitaal of iets minder vitaal, hoe kan iedereen goed deel blijven nemen aan de samenleving en wat is daarvoor nodig?

Debat ouder worden

Wanneer: dinsdag 19 december vanaf 20.00 uur
Waar: Casa Casla, Weerwaterplein 3, Almere Stad
Aanmelden: via website Avanti

Je kunt je tot uiterlijk 19 december 16.00 uur voor het debat aanmelden. Kun je niet bij het debat zijn? Geef dan je mening digitaal op stadsgesprekken.almere.nl. De opbrengst van alle debatten en reacties betrekt de gemeente bij het opstellen van de Omgevingsvisie Almere 2050.

Geschreven door