Cultuurcafé live! “Rock coverband BOOSTER”

Cultuurcafé live! is een maandelijkse zondagmiddag met muziek van 14.30 tot 17.30 uur. Met Cultuurcafé live! bieden wordt een podium geboden aan lokale bands en artiesten. Zondag 11 februari is er de rock coverband BOOSTER in huis.

Wat kun je verwachten?

Live optredens:
Laat je verrassen door de diversiteit aan muzikale acts uit onze eigen regio. Van intieme akoestische sets tot energieke bandoptredens, er is altijd iets nieuws te ontdekken.

Gezellig en uitnodigend:

Het café is de ideale plek om te ontspannen, vrienden te ontmoeten en te genieten van een drankje in een muzikale omgeving.

Steun aan lokale muzikanten:
Door Cultuurcafé Live! te bezoeken, draag je bij aan de bloei van de lokale muziekscene en geniet je van authentieke live muziek.

BOOSTER rockcovers

In 2014 is begonnen met Booster, een coverband met vooral stevige rocknummers van Robert Palmer, Deep Purple, Thin Lizzy, Rod Stewart, INXS, Joe Cocker, Golden Earring, Herman Brood, Sweet, Osmonds, etc. Alle vijf zijn ze vanaf hun prille jeugd actief bezig in diverse bands en hebben samen dus ruim 200 jaar ervaring met optreden!

De Bezetting van BOOSTER: Wim Wienema: Zang,Percussie/ Nico Klomp: Gitaar,Zang/ Rob van der Ouw: Toetsen, Zang/ Robert Mollee: Drums en Ger ries: Bas, Zang.

Geschreven door