Khaled Khater Elsayed gehuldigd als buitengewoon Buitenaar

Dinsdagavond 16 januari waren weer de award uitreikingen van de buitengewone Buitenaren. Een van winnaars was Khaled Khater Elsayed.

Khaled heeft zich als buitengewoon Buitenaar ingezet voor de nieuwe inwoners van Almere Buiten, Zo heeft hij zich ontfermd over de grote groep Oekraïners die zich heeft gevestigd in de Indische buurt..Op de nieuwjaarsreceptie van Almere Buiten werd hij gehuldigd voor het mooie werk dat hij met name doet voor deze Oekraïners.

Khaled kwam er achter dat er geen fietsen waren. Die heeft hij geregeld. Hij hoorde dat een kind met leukemie geen speciale stoel had. Ook die heeft Khales ook geregeld.
Met een bos bloemen, een kaart, en een welgemeend applaus uit de zaal. was de verrassing voor Khaled compleet.

Om deze award te kunnen ontvangen moeten mensen uit Buiten worden voorgedragen. Tineke Ras van het Luierpark klom voor Khaled in de pen. Dat leidde tot de uitreiking van de award door wethouder Roelie Bosch.

Foto’s Lex Ruyssenaar en Tineke Ras

Geschreven door