Parkhuys Almere organiseert open dag op wereldkankerdag

Parkhuys organiseert op Wereldkankerdag op zondag 4 Februari 2024 een open dag.

Tussen 10:00 en 15:00 uur is het centrum geopend. Er worden activiteiten georganiseerd waaraan Almeerders kunnen deelnemen zoals:

•             Creatieve workshops
•             Zingen voor je leven (optreden 11.00 uur)
•             Meditatie (om 14.00 uur)
•             Massage

Deelname is gratis – parkeerruimte is ruim aanwezig!

Parkhuys Almere is een van de centra in Nederland waar iedereen die met kanker wordt geconfronteerd terecht kan voor een luisterend oor, lotgenotencontact of activiteiten gericht op ontspanning, verwerking en het (her)vinden van fysieke en mentale kracht en veerkracht. De confrontatie met kanker leidt vaak tot veel vragen, verdriet en gevoelens van onmacht en angst. De ziekte en de behandeling daarvan hebben niet alleen een enorme impact op het lichaam, maar zijn ook emotioneel en sociaal zeer ingrijpend. Deze ondersteuning is nadrukkelijk niet alleen beschikbaar voor mensen die zelf kanker hebben (gehad), maar ook voor mantelzorgers, familieleden en nabestaanden.

Adres Parkhuys:

Edvard Munchweg 18b
1328 MA Almere
secretariaat@parkuysalmere.nl

Geschreven door