Aandacht voor zaak Cassandra in stadion Almere FC

Tijdens het treffen van Almere City FC met Feyenoord, zondag in Almere, wordt in het voetbalstadion aandacht gevraagd voor de nooit opgeloste moord op Cassandra van Schaijk. Dat heeft de Peter R. de Vries Foundation met de Almeerse club afgesproken.

Kelly de Vries heeft de hoop dat de ruime aandacht kan leiden tot nieuwe informatie, zei ze bij Omroep Flevoland. Vorig jaar maakte de foundation bekend een ton uit te loven voor een tip die leidt naar aanhouding en veroordeling van de dader. Nu wordt ook 10-duizend euro beschikbaar gesteld aan degene die de oude Nokia 3510i telefoon van Cassandra kan overhandigen.

De Almeerse Cassandra verdween in maart 2007 en werd later dood gevonden in het water van de Noorderplassen. Tot de dag van vandaag is niet duidelijk wat er met haar is gebeurd.

Geschreven door