SC Buitenboys doet zichzelf iets te kort tegen HBOK

In de tweede klasse A heeft Buitenboys niet voor een vrrassing kunnen zorgen. De ploeg van DEnnis Verwer had wel de mogelijkheden om te scoren maar verzuimde dit en HBOK was daar beter in.

Kansen Buitenboys

In Zunderdorp waren ze wel tevreden met de overwinning van hun ploeg want de koppositie  bleef door de 3-1 winst onaangetast. In de beginfase had Buitenboys op voorsprong moeten komen en dat gebeurde niet. Toen HBOK een ongelukkige penalty mee kreeg, scoorden zij wel de 1-0.Vijf minuten later kregen de Almeerders de volgende tegenslag toen een hoekschop direct in het doel verdween: 2-0. Vlak voor de rust had Buitenboys wat meer balbezit, maar het zo begeerde doelpunt bleef echter uit.

Goed herstel

In de tweede helft kwam Buitenboys goed terug, Tyrell Burleson werd onderuit gehaald en kreeg Buitenboys ook een strafschop, Burleson verzilverde zelf de elfmetertrap: 2-1. Buitenboys verhoogde de druk op HBOK en had veel balbezit maar de op dat moment verdiende gelijkmaker bleef uit. Toen HBOK de derde treffer binnen schoot, was de wedstrijd gespeeld. Buitenboys probeerde het nog wel om gevaarlijk te worden maar het bleef bij deze stand.De Almeerders bezetten nu de 8e plek in de 2e klasse A.