Debatreeks Almere 2050 sluit af met debat over water, groen en ecologie

Almere werkt aan een nieuwe Omgevingsvisie, waarin de toekomstvisie op de ontwikkeling van de stad tot 2050 zal worden vastgelegd. De stad moet gezamenlijk bepalen hoe we groeien, wat we verbeteren, maar ook wat we willen behouden of beschermen.

De gemeente vragen jou en andere inwoners, ondernemers en partners om mee te praten. Deze keer over water, groen en ecologie. Het debat is op 26 maart, om 20.00 uur in Casa Casla, Weerwaterplein 3 in Almere. Meld je aan en praat mee over dit onderwerp dat iedere Almeerder raakt!

Groen en water zijn essentieel voor de leefbaarheid van Almere. Waterfronten, promenades en groene ruimtes creëren aangename leefomgevingen voor bewoners en bieden ruimte voor recreatie en ontspanning. Hoe gaan we in de toekomst rekening blijven houden met deze groene en blauwe essentie terwijl de stad door blijft groeien?

Je kunt je mening over water, groen en ecologie en de andere 9 thema’s ook geven op stadgesprekken. Dit kan tot en met 31 maart 2024.

De opbrengst van al die gesprekken en reacties betrekken we bij het opstellen van de Omgevingsvisie Almere 2050.

Geschreven door