Forza Almere blijft koploper na zege op BVV ‘31

In de vijfde klasse C heeft Forza Almere haar plicht gedaan, de koploper in deze klasse won met 0-5 van BVV’31 en ziet hiermee de kampioenskansen alleen maar stijgen. Kai Wilms en Gary Bouwmeester waren de middag weer belangrijk voor Forza.

Betere ploeg

Vanaf het begin gaf Forza wel de toon aan maar het scoren ging de ploeg in deze fase nog niet goed af. Na een klein half uur was het dan wel raak toen  Mike Lochtenberg op doel schoot maar de doelman het schot wist te stoppen maar de rebound werd door Kai Wilms wel ingeschoten: 0-1. Er kwamen nog meer kansen voor Forza maar voor de rust kwamen er geen treffers meer.

Vlammend schot

In de tweede helft twee wissels bij de Almeerders en werd het wederom eenrichtingsverkeer richting het BVV-goal. In de 48e minuut een voorzet van Rory de Meijer op Gary Bouwmeester maar hij komt niet tot scoren.  Kort daarna een vlammend schot van dezelfde Bouwmeester maar levert geen goal op,en dan is het in de 54e  minuut wel raak en  Kai Wilms zijn tweede goal kan binnen schieten: 0-2.  In de 65e minuut een lob van Gary Bouwmeester die de keeper nog net wist te pakken en dan later toch de 0-3 door weer Kai Wilms die zijn hattrick hiermee maakte en is de wedstrijd eigenlijk gespeeld. De ingevallen Mourad Ben Abdallah schiet nog op doel en raakt nog de lat. Uiteindelijk scoort Rory de Meier nog in de 75e minuut de 0-4 en Gary Bouwmeester maakte uiteindelijk nog de 0-5.

Komende wedstrijd krijgt Forza DWSM op bezoek.

Archieffoto: Gary Bouwmeester leverde weer zijn deel veer Forza Almere.