Gary Bouwmeester langer bij Forza Almere

Forza Almere-aanvoerder Gary Bouwmeester heeft zich voor volgend seizoen opnieuw een jaar aan Forza-Almere verbonden. De club is blij dat men van een van de sterkhouders in deze selectie nog een seizoen kan genieten op en naast het veld. 

Belangstelling

Ondanks de vele belangstelling voor de aanvoerder voelt hij zich als een vis in het water bij Forza en heeft hij nog vele doelstellingen die hij wil bereiken. Bouwmeester kwam van stadgenoot ASC Waterwijk waar hij diverse seizoenen speelde, ook speelde hij een aantal jaren bij FC Almere. Met Forza Almere is de kans groot dat de aanvoerder straks de kampioensvlag kan hijsen in de vijfde klasse C, maar er komen nog diverse belangrijke wedstrijden aan om dit te bewerkstelligen. Komend weekend speelt Forza niet maar op 6 April heeft men om 14:30 uur een thuisduel tegen Eminent Boys.

Geschreven door