SC Buitenboys en ASC Waterwijk kunnen positie op ranglijst versterken

In de zaterdag tweede klasse A kan zowel Waterwijk als Buitenboys bij winst goede zaken doen.

Waterwijk gaat op bezoek bij AFC en Buitenboys gaat richting Noord Holland om daar Zwaluwen ‘30 mogelijk te verslaan. Koploper Jong Holland moet naar Olympia Haarlem dat derde staat in 2A. 

Hekkensluiter

In 3B waar FC Almere in uit komt en Legmeervogels daar de touwtjes in handen heeft kan Almere bij winst op hekkensluiter FC Weesp weer wat stijgen op de ranglijst, mits de andere wedstrijden wat gunstiger uitpakken. Kortom winst voor Almere is van groot belang om weer wat aansluiting te krijgen.

n de 5e klasse C waar Forza Almere en Sporting Almere in uitkomen gaat Sporting op bezoek bij Nieuw Sloten en ontvangt Forza op Annapark Sporting Martinus. Forza zit koploper IJburg op de hielen want het verschil is maar een punt. Sporting kan bij winst weer aansluiting vinden bij de top vier.

Achterstand

Bij de vrouwen ontvangt koploper Waterwijk Roda’23 dat ver op de Almeerse vrouwen achter staat. Buitenboys zal ook weer eens moeten winnen om uit de onderste regionen te komen. FC Almere staat een klasse lager maar drie punten achter op koploper ‘t Gooi. Almere speelde wel twee duels minder dus hier is nog van alles mogelijk. Tegenstander van Almere op sportpark de Marken is  Hercules, dat middenmoter is.

Later meer over deze wedstrijden op Omroep Almere Sport.

Geschreven door