Spannend weekend voor ASC Waterwijk: Gaat men nog de nacompetitie halen?

In de zaterdag tweede klasse A is de ontknoping voor het kampioenschap nabij. Voor ASC Waterwijk is het afwachten want de formatie van Ryan Smart is al uitgespeeld en moet nu afwachten wat de andere teams in de laatste competitieronde gaan doen. 

Bij winst van ASV Arsenal, Jong Holland en Olympia Haarlem gaat men Waterwijk voorbij op de ranglijst en voor de tweede periode zal Olympia Haarlem bij winst de tweede periode behalen. HBOK dat een punt voor staat en koploper is het op eigen veld tegen Wartburgia niet makkelijk krijgen en  zal moeten winnen om kampioen te worden. Spanning dus volop in deze klasse en zal het een spannend slot worden in deze klasse.Of Waterwijk uiteindelijk nog nacompetitie gaat spelen zal zaterdag blijken.

In de derde klasse B gaat FC Almere op bezoek bij DWS en speelt om des keizers baard en heeft evenveel punten als DWS en kan bij winst mogelijk nog een plekje stijgen. In de vijfde klasse C werd Forza Almere vorige week kampioen en krijgt bezoek van SC Overamstel, terwijl Sporting Almere zijn laatste duel afwerkt tegen Eminent Boys.

Later volgen verslagen van de laatste competitieronde.

Geschreven door