SC Buitenboys en trainer Dennis Verwer verlengen contract

Tweede klasser SC Buitenboys heeft met trainer/coach Dennis Verwer overeenkomst bereikt over een contractverlenging. Wegens grote tevredenheid van beide kanten hebben  Dennis Verwer en Buitenboys het contract verlengd tot en met 2026.

Dennis is in 2020 gestart als trainer van onze O23. Dit was een groot succes, hij behaalde kampioenschap na kampioenschap. Het enthousiasme en fantastische spel op het veld was prachtig om te zien en was de keuze voor het bestuur niet zo moeilijk om Verwer als hoofdcoach te promoveren.

Behoud 2e klasse

Verwer nam in 2022 het stokje over van Mark Steur die in goed overleg met de club na de winterstop Buitenboys verliet en  wist Dennis Verwer knap het eerste team te laten handhaven in de 2e klasse. De trainer is zeer tevreden over de verlenging en kan nu verder bouwen aan een nog beter en stabieler team. Momenteel staat Buitenboys in de middenmoot in de 2e klasse A. Er moeten nog wel wat punten gehaald worden om niet in de gevarenzone terecht te komen.

Het bestuur van SC Buitenboys is ontzettend trots om de trainer/coach voor nog eens 2 jaar vast te leggen en wenst hem ontzettend veel succes de komende seizoenen.

Geschreven door