Stad & Natuur vanaf Pasen weer te vinden op het Almeerderstrand

Op maandag 1 april, 2e Paasdag zijn Almeerders met kinderen weer welkom op het Almeerderstrand tussen 12.00 en 16.00 uur. Wie vangt de meeste paaseieren? Lukt het ouders  ringen over de oren van de paashaas te gooien? Test hoe vast je hand is met de bibberspiraal, en speel een potje sjoelen met opa op de megasjoelbak.

Tijdens de activiteitendagen is Stad & Natuur te herkennen aan in de kenmerkende vrolijke blauwe strandtent, gelegen naast het StrandLAB en Strandrestaurant Poortdok, op Ijmeerdijk 1B, 1309 BA in Almere.

Meer dan 20 activiteiten

Dit jaar biedt  Stad & Natuur meer dan 20 gratis activiteiten aan, variërend van Bushcraft en zandsculpturen tot excursies en workshops. Blijf onze website bezoeken voor de nieuwste activiteitenupdates. Scholen uit het basis- en voortgezet onderwijs zijn eveneens welkom voor een educatief dagje strand met programma’s die zich richten op waterbeleving, zoals sporen zoeken en dijken bouwen.

 Voor meer informatie en het volledige programma, bezoek ons op www.stadennatuur.nl/almeerderstrand

(Foto: Erwin Budding)

Geschreven door