Trainer/coach Ben Vis aan de slag bij IVV in Landsmeer

Nadat Ben Vis een seizoen even rustiger aan wilde doen heeft hij toch weer een vereniging waar hij geen nee tegen kon zeggen, en gaat de trainer direct aan de slag bij eersteklasser IVV in Landsmeer.

Geen onbekende club

De oefenmeester kent de club goed en speelde daar in het verleden ook. Doordat het bestuur van de club door de slechte resultaten de huidige trainer op non-actief zette moest er een frisse wind komen binnen de selectie.  Ben Vis laat weten: “ Ik heb hier heel veel zin in, ik ken de club al jaren. Mijn assistent Emiel van Gemert gaat met me mee want met Emiel heb ik ook bij ASC Waterwijk samengewerkt en dat beviel me goed dus lijkt mij dit een uitstekende keuze om ons voor honderd procent voor deze club in te zetten, het is een mooie club en “ in het dorp “. 

Uitdaging

IVV staat in de eerste klasse A momenteel op de tiende plek, dus in de gevarenzone, dus werk genoeg voor de trainer en zijn assistent om de komende acht wedstrijden uit de onderste regionen te komen. Er staan wel een paar lastige wedstrijden gepland, maar dit is voor de trainer een grote uitdaging om met de selectie waar hij mee gaat werken het seizoen tot een goed einde te brengen.

Geschreven door