Almeerder Maduro mogelijk naar City FC

Hedwiges Maduro wordt bij Almere City FC veelvuldig genoemd als opvolger van trainer Alex Pastoor. Dat schrijft Voetbal International. Pastoor liet de club eerder weten uit te kijken naar een hogere positie. City kijkt daarom naar mogelijke kandidaten om hem te vervangen.

Maduro komt uit Almere en voetbalde in zijn jonge jaren bij ASC Waterwijk en Omniworld, de voorloper van City FC. Later werd hij assistent trainer bij de Almeerse club.

Maduro heeft momenteel ook kansen bij zijn huidige club, Ajax. Die club ziet in hem de opvolger van Dave Vos bij Jong Ajax. Hij is nu assistent naast John van ’t Schip.

Bij Almere City FC wordt verwacht dat trainer Pastoor volgende week al zijn vertrek bekend maakt. De club sprak eerder ook met Rick Kruys, trainer van VVV Venlo. Kruys gaat mogelijk naar Heerenveen, terwijl ook Pastoor met die club in gesprek zou zijn.

Geschreven door