Architectuurprijs Almere 2024, stem je favoriet

Uit de ingezonden projecten voor de Architectuurprijs Almere 2024 heeft de vakjury 8 projecten genomineerd. Bekijk de nominaties online op architectuurprijsalmere.nl en laat je verassen door de visies en verhalen achter de gebouwen en projecten. Je krijgt de kans om te stemmen op je favoriete project.

Architectuurprijs Almere zet elke 2 jaar de meest vooruitstrevende, inspirerende en duurzame ontwikkelingen in de Almeerse architectuur in de schijnwerpers. De prijs vormt een podium voor projecten die innovatief zijnen een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de stad.

Laat je stem horen

Je stem uitbrengen gaat als volgt:

  1. Ga voor 6 juni naar de website architectuurprijsalmere.nl
  2. Bekijk de genomineerde projecten
  3. Stem op het project dat volgens jou de Architectuurprijs Almere Publieksprijs 2024 verdient!

Geschreven door