Kinderspeurtocht laat kinderen op een unieke manier Almere beleven

Wie op zoek is naar een leuk en leerzaam uitje in bijvoorbeeld de meivakantie, moet bij VVV Almere zijn. Daar is sinds kort een nieuwe Kinderspeurtocht te koop waarmee kinderen op een leuke en leerzame manier kennis maken met de kunst, architectuur en wetenswaardigheden van Almere Centrum.

Ontdekkingsreis
De speurtocht neemt kinderen en hun begeleiders mee op een ontdekkingsreis door Almere Centrum. Onderweg maken ze kennis met de diverse kunstwerken en bijzondere gebouwen die het centrum rijk is en leren ze allerlei interessante feitjes en weetjes die Almere zo uniek maken. Als alle vragen zijn beantwoord krijgen deelnemers een speurdersdiploma waarmee hun kennis van Almere voorgoed is bevestigd.

Almeerse kinderen én jonge bezoekertjes
De speurtocht is ontworpen om Almeerse kinderen op een nieuwe manier naar hun stad te laten kijken. Maar ook jonge bezoekertjes van buiten de eigen stadsgrenzen kunnen met de speurtocht op een unieke manier kennis maken met Almere.

De speurtocht is te koop bij VVV Almere en kost €2,50.

Geschreven door