‘Ouderdom komt met bewegen’. Dat is het motto van Walk in the parQ

Een club mensen die ouderen wil inspireren en motiveren om meer te bewegen. Samen met Stad & Natuur Almere, IVN Almere, Reimert en de gemeente Almere, werkten zij aan de nieuwe beweegroute in het Vroege Vogelbos. Deze route is speciaal ontworpen voor ouderen en mensen met een fysieke beperking, waardoor iedereen kan genieten van het bos.

De combinatie van laagdrempelige oefeningen, een mooi half verhard pad, in een prachtige groene omgeving, is de manier om mensen uit te nodigen meer te bewegen en meer lekker naar buiten de natuur in te gaan.

Wethouder Jesse Luyendijk beweegroute officieel openen, samen met Liesbeth Bronkhorst van Stad & Natuur. Weer een stap naar een inclusiever en gezonder Almere!

Bezoek de website van stad en natuur, klik hier

Geschreven door