Peter Kruithof kan het niet laten en tekent bij sv De Meer een eenjarig contract

Nadat trainer Peter Kruithof vorig seizoen nog actief was als trainer bij sv Diemen wilde hij wel weer eens wat anders. Met sv Diemen behaalde hij mooie successen en nu zijn de pijlen gericht op sv De Meer. De ambitieuze club wil graag van zijn diensten gebruikmaken.  

Veel erkenning

De Meer, een Amsterdamse aantrekkelijke club, bereikte een akkoord met Kruithof voor een jaar.  Uiteraard spraken we Peter Kruithof hierover en is hij super positief om met deze leeftijdsgroep van spelers te werken. Kruithof: “Ik krijg heel veel erkenning maar vooral respect en dat zijn al belangrijke dingen voor een trainer om je daar optimaal voor in te zetten.” “Daar komt bij dat de organisatie bij De Meer uitstekend in elkaar zit en dat schept natuurlijk heel veel vertrouwen en perspectief voor het komende seizoen.”  Kruithof krijgt het tweede team onder zijn hoede en wil de jeugd door laten stromen naar het eerste team dat op zondag in de  1e klasse speelt. De trainer ziet dan ook uit naar de samenwerking met de zondagtrainer. 

Steentje bijdragen

“ Ik wil dit team klaarstomen voor de A selectie dat zeer ambitieus is en als ik daar mijn steentje aan bij kan dragen ben ik geslaagd en geeft mij dit veel voldoening”,aldus Kruithof die niet uitsluit om later langer door te gaan bij deze club. Kruithof was ook eerder trainer van o.a. CTO’70, FC Almere, Waterwijk, Tos Actief, WVHEDW en Osdorp. Daar komt nu De Meer bij en opvallend is wel dat de meeste clubs uit Amsterdam komen.

We wensen Peter Kruithof komend seizoen veel succes bij zijn nieuwe club.

Geschreven door