Vertrekkende spelers damesteam FC Almere doen trainer Peter Kruithof ook besluiten om te stoppen.

Het damesteam van FC Almere en trainer Peter Kruithof wilden nog een jaar met elkaar door maar er is kennelijk toch nog een kink in de kabel gekomen. Afgelopen week bleek dat er diverse speelsters elders hun heil gingen zoeken. Kruithof meldde dat bij het bestuur en liet weten niet verder te willen met een selectie die ruim gehalveerd is. Kruithof: “Ik ben iemand die wil presteren en dat zat er met de selectie ook wel in maar toen ik te horen kreeg dat diverse speelsters stopten en naar een ander club uitkeken was het voor mij duidelijk en heb ik kenbaar gemaakt dat ik zo niet verder ga”, aldus de trainer die vorig seizoen en het afgelopen seizoen uitstekend presteerde met zijn ploeg.

Het is natuurlijk nog geen 15 Juni wat de overschrijvingen betreft dus er is nog stille hoop. Of Kruithof dit afwacht valt te betwijfelen. Vorig seizoen nam Kruithof de leiding over van Lando Sandaal Bruma die naar Wartburgia vertrok. Mocht de trainer bij zijn besluit blijven zal FC Almere een nieuwe trainer/coach aan moeten stellen.

Geschreven door