Schietincident – Kornwierde in Haven

In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 april vond rond 02.15 uur op straat in de Kornwierde een schietincident plaats. De politie doet onderzoek. Heb jij iets gezien of heb je informatie wat er is gebeurd? Laat het de politie weten.

Rond 02.15 uur hoorde een bewoner van de Kornwierde een harde knal en dacht dat het om vuurwerk ging. Uit politieonderzoek blijkt het te gaan om een schietincident. Gelukkig is niemand gewond geraakt. De politie doet nu verder onderzoek.

Weet jij meer?

Heb jij iets gezien rond het tijdstip van het incident? Heb je misschien camerabeelden of heb je andere informatie die je met de politie wilt delen? Dan komen zij graag met jou in contact. Bel via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000. of vul het informatieformulier in. klik hier

Geschreven door