Vandaag was de rolstoelchallenge voor de Cruijff Foundation

De rolstoelchallenge van 6 Windesheimstudenten is vandaag ondanks de regen goed afgelopen! Zij hebben 7 kilometer afgelegd in de rolstoel: van de ene Cruyff Court in de molenbuurt, naar de andere Cruyff Court op het Clarence Seedorfplein in de stedenwijk. Zij vertrokken om 10.00 in de stromende regen, en kwamen om 14.00 doorweekt maar voldaan aan op hun eindbestemming.

Met deze creatieve en uitdagende actie zamelen zij geld in voor de Johan Cruyff Foundation, die zich o.a. inzet voor mensen met een beperking om het sporten voor hen mogelijk te maken. Vandaag is er 500 euro ingezameld voor het goede doel, maar het streefbedrag is 2.000, hier gaan deze studenten de komende twee weken nog druk mee aan de slag. Wil jij hen helpen om dit bedrag te bereiken? Je kunt dan via deze link een eenmalige donatie doen: https://acties.cruyff-foundation.org/fundraisers/jochem-van-der-vaart

Geschreven door