Veel vertrouwen  bij de selectie van ASC Waterwijk voor de topper tegen Olympia Haarlem

ASC Waterwijk zit in de lift en dat wil men zo houden zijn de geluiden bij de club. Men wil graag hogerop en die kans is aanwezig als men de nog lastige tegenstanders die men krijgt  kan verslaan. Er waren wel wat nederlagen maar het herstel was daarna goed.

Stempel

Trainer Ryan Smart geloofd in zijn ploeg en had eigenlijk dit seizoen als een overgangsseizoen gezien maar het verloop van de competitie geeft nu een ander beeld volgens de coach die zijn stempel aardig op zijn selectie heeft gedrukt wat uiteindelijk ook mede ertoe bijdraagt gezien de successen.

Uitstekende sfeer

Smart: “ We gaan zaterdag van ons eigen kracht uit en spelen op onze manier en dat leverde aardige successen op. Dat we om promotie spelen dit seizoen is een bonus, we zagen dit als overgangsjaar. Maar nu we dichter bij een prijs zijn, willen we met elkaar er alles aan doen om ook een hoge prijs te halen. De sfeer in de selectie is perfect en dan heb je al heel wat gewonnen. De opkomst op de trainingsavonden is uitstekend en na elke training is het gezellig met veel gesprekken over de komende wedstrijd, ik heb vertrouwen in mijn ploeg en hoop dat zij zichzelf gaan belonen zodat het seizoen een nog mooier verloop krijgt als het nu al is “.

Geschreven door