Vier de vakantie met Super Hallyday!

Talent in Opleiding, Kleur in Cultuur en Stad & Natuur bundelen hun krachten om de allereerste editie van de Super Hallyday te organiseren! Deze vakantiemiddag, gericht op jongeren van 4-18 jaar, belooft een bruisende mix van sport, kunst en natuuractiviteiten te bieden. De eerste Super Hallyday vindt plaats op 3 mei van 13-17 uur op het Clarence Seedorfplein.

Talent in Opleiding zal een scala aan sportactiviteiten aanbieden, waaronder de FC Straat Trials, Paddlesmash, Archery Tag en 3×3 basketbal. Voor degenen die hun artistieke kant willen verkennen, zal Kleur in Cultuur boeiende workshops verzorgen, zoals Graffiti en Beatboxen. Stad & Natuur nodigt deelnemers uit om de natuur te omarmen met workshops zoals Mos-aik (mozaïek met mos) en het bouwen van insectenhotels. Daarnaast organiseert Van Rheenen sport een workshop Dance en Judo. Hoi

Be there!
De Super Hallyday vindt plaats op vrijdag 3 mei van 13:00 tot 17:00 uur op het Clarence Seedorfplein in Stedenwijk, Almere. Het evenement is gratis toegankelijk voor alle jongeren die op zoek zijn naar een leuke en educatieve manier om hun vrije tijd door te brengen.

“We zijn verheugd om jongeren de kans te bieden om op een leuke en inspirerende manier kennis te maken met sport, kunst en natuur en om iedereen een toffe vakantiedag te bieden” aldus de organisatoren. “De Super Hallyday is een geweldige gelegenheid voor jongeren om nieuwe vaardigheden te leren, nieuwe vrienden te maken en bovenal plezier te hebben!”

Voor meer informatie en updates over de Super Hallyday, bezoek de sociale media-accounts van Talent in Opleiding, Kleur in Cultuur en Stad & Natuur.

Super Hallyday wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Almere, VSB fonds en fonds KNR-PIN.

Geschreven door