Tweede keer een bomaanslag in het weekend in Stad

Zondagochtend omstreeks 06.30 is bij een woning aan de Harlingenstraat in Stedenwijk een bom ontploft. Er zijn geen gewonden gevallen

Het huis is beschadigd geraakt door het explosief. De politie is in de ochtend bezig geweest met onderzoek rondom de woning en had daar een groot gebied voor afgezet.

Het is de tweede explosie in Stad in een week. Afgeloopen vrijdagochtend was er een ontploffing in de Rumbastraat in Danswijk. Ondanks de adequate maatregelen van de burgemeester, zoals sluitingen van de woningen door de burgemeester, lijken de aanslagen niet af te nemen. Ook in deze zaak doet de politie onzderzoek.

Heeft u informatie over diverse aanslagen, neemt u contact op met de politie onder nummer 0900-8844 of misdaad anoniem 0800-7000. De politie is op zoek naar videobeelden stuur die op in overleg.met de politie.

Foto ter ilustratie

Geschreven door