Vanaf 28 mei is de tussenring gedeeltelijk afgesloten

Van dinsdag 28 mei (9.00 uur) tot zaterdagavond 1 juni is de Tussenring ter hoogte van het spoor dicht. Ook de Koppeldreef is afgesloten om hier nieuw asfalt te leggen. Houd rekening met extra reistijd, of gebruik het OV als dat kan.

De gemeente adviseren dringend om de omleidingsroute via de A6 te volgen. Je rijdt van afslag 6 naar afslag 5 (Almere-Stad) en dan over de Veluwedreef naar de Vrijheidsdreef. Daarna rijd je de Tussenring weer op. Deze omleiding werkt ook omgekeerd. De omleiding is een eindje om maar zorgt voor een betere verkeersdoorstroming en voorkomt onnodige verkeersopstoppingen op andere wegen.

De afsluiting is ook vanwege werkzaamheden aan de nieuwe fietsbrug op het Spoorbaanpad. Ze plaatsen grote betonnen liggers op de fietsbrug over de Lage Vaart.

Voor mee info kijk op almere.nl/fietsbruggen of volg de werkzaamheden via de BouwApp.

Geschreven door