ASC Waterwijk 2 speelt finale nacompetitie tegen AFC 2.

Nadat het tweede team van ASC Waterwijk via een periode de nacompetitie haalde, kan men zaterdag de kroon op het werk zetten tegen AFC 2. Bij winst kan men promoveren naar de reserve 1e klasse.

Positieve stemming

De stemming op sportpark Rie Mastenbroek, de thuishaven van ASC Waterwijk is erg positief en ziet men dit duel met vertrouwen tegemoet. Trainer Rik Vleugels ziet mogelijkheden om zaterdag hun slag te slaan maar de wedstrijd zal best wel beladen zijn en met zijn selectie met oud eerste elftal spelers o.a aanvoerder Rick Groenhard, Nicky Baggelaar, Niels van der Zaal ( topscorer allertijden bij Waterwijk),Mark Heeres, Lucas van Amersfoort en Danny Visser kan het tegen het Amsterdamse AFC best spannend worden.

Vriendenteam

Een Waterwijk-team dus met veel ervaring en een echt vrienden-team dat alles in het werk zal stellen om de promotie te bewerkstelligen. Bij AFC heeft men ook de nodige routine in de ploeg dus het spelletje zal dan ook tactisch gespeeld worden.  Mocht Waterwijk het beoogde doel behalen volgt later in de middag een feestelijke barbecue op Sportpark Rie Mastenbroek georganiseerd door Sponsor Touber, verder wordt dan ook direct het seizoen afgesloten en zal dat natuurlijk gebeuren tot in de late uurtjes.

Het duel wordt gespeeld op Sportpark Broekdijk het complex van FC Breukelen. De aanvang is 11:00 uur.

Omroep Almere Sport verzorgt later een verslag van deze wedstrijd.

Foto: De selectie van Waterwijk 2 volop bezig aan de voorbereiding voor het duel met AFC.

Geschreven door