FC Almere vrouwen ruiken de titel maar gaat het ook gebeuren ?

Zaterdag om 15:00 uur staat de belangrijke wedstrijd voor de vrouwen 1 van FC Almere op het programma en de tegenstander is SEC uit Soest. Na een slopende competitie kan het voor FC Almere zomaar de goede kant op vallen. Met drie punten achterstand op SEC moet de ploeg van Hans van Loen met twee goals verschil winnen om de titel binnen te halen

Beloning

Bij FC Almere is men zeer positief en de ploeg van Van Loen zal er alles aan doen om dit huzarenstukje uit te halen. Na een mooi seizoen zou dit een mooie beloning zijn voor de vrouwen van FC Almere. Trainer Hans van Loen verwacht dat de tegenstander zaterdag er een fysieke strijd van wil maken en met lange ballen kijken wat er te halen is voor de ploeg uit Soest. Van Loen geeft aan dat zijn ploeg het voetballend op wil lossen en zo het doel wil bereiken. Bij Almere zijn er wel een paar twijfel gevallen maar rekent er toch op dat hij op z ‘n sterkst uit kan komen.

Complimenten

Wij zijn er klaar voor, de club is er klaar voor, en het zal een beloning voor de selectie en staf  zijn als het mocht lukken. Mocht het niet zo zijn dan hebben we een heel mooi seizoen gehad. We zijn van ver gekomen met deze groep. De meiden en de staf zijn naar elkaar toegegroeid.  De trainingen werden intensiever waar ze het moeilijk mee hadden, maar ik moet ze allemaal een groot compliment geven want ze hebben hard gewerkt en het voetbal wat we voor ogen hadden kwam goed naar voren en dat was mede doordat we nu in deze finale staan aldus de coach die ook komend seizoen voor de groep zal staan.

Het duel begint zaterdag om 15:00 uur op Sportpark de Marken.

Geschreven door