Kortingsactie op de nieuwste thriller van Ilse Ruijters

Vanaf vrijdag 14 juni ligt Help me, de nieuwste psychologische thriller van Ilse Ruijters uit Almere in de winkel. Gesigneerde exemplaren van het boek zijn tot die dag met korting te bestellen.

Help me vertelt het verhaal van Roosmarijn, moeder en advocaat. Zij staat in een openbaar toilet wanneer een doodsbange jonge vrouw achter haar uit een van de hokjes stapt. Met een smekende blik moffelt die haar een wc-papiertje toe, waarna ze snel wegloopt. HELP ME staat er met lippenstift op gekrabbeld. Roosmarijn moet in  een fractie van een seconde beslissen wat ze doet: de vrouw achterna gaan of niet. Maar met haar besluit komt haar eigen leven op het spel te staan.

“Het was een heerlijk boek om te schrijven,” vertelt Ilse. “Soms had ik het gevoel dat het verhaal me simpelweg overnam en dóór mij heen verteld wilde worden. Dat leverde een boek op met een flinke dosis spanning en vaart.”

Help me is de vijfde thriller van Ilse. Met haar vorige spannende boeken won ze onder meer de MAX Zilveren Vleermuis, de Hebban Thriller Award en de Hebban Thriller Debuutprijs. Ook werd ze meerdere malen voor literaire prijzen genomineerd.

Een gesigneerd exemplaar is te bestellen via www.ilseruijters.nl Op deze site staat ook de kortingscode.

Geschreven door