Provinciaal bestuur Flevoland feliciteert gedeputeerde Chris Jansen met functie in nieuw kabinet

Zojuist is bekend geworden dat gedeputeerde Chris Jansen is voorgedragen als staatssecretaris van Openbaar Vervoer en Milieu in het nieuwe kabinet.

Het provinciaal bestuur feliciteert Chris Jansen van harte met zijn nieuwe functie. Commissaris van de Koning Arjen Gerritsen: “We zien Chris Jansen met spijt vertrekken als bestuurder van onze provincie, maar natuurlijk zijn we ook trots dat een lid van ons college deze stap mag maken. We wensen Chris veel succes toe!”

Taken Chris Jansen waargenomen door gedeputeerde Jan de Reus

Gedeputeerde Jansen blijft formeel in functie tot het moment van zijn benoeming in het kabinet, maar hij legt per direct zijn taken neer om zich op zijn nieuwe rol te kunnen voorbereiden. Op grond van de vervangingsregeling in het college van GS zullen de taken van Chris Jansen worden waargenomen door gedeputeerde Jan de Reus totdat er een definitieve opvolger kan worden benoemd.

Geschreven door