Schoutgarage (Stad Centrum) dicht van 17 juni tot en met 4 oktober.

Vanaf maandag 17 juni gaat de gemeente aan de slag met onderhoudswerkzaamheden in de Schoutgarage aan de Schoutstraat in Almere Stad Centrum. De garage is hierdoor gesloten en niet toegankelijk. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 4 oktober 2024.

De werkzaamheden worden in één aaneengesloten periode uitgevoerd om meerdere sluitingen van de garage in de toekomst te voorkomen. Men begrijpt dat dit vervelend is. Maar deze werkzaamheden zijn nodig om de garage in goede staat te houden en de veiligheid te waarborgen.

Ze gaan op de bovenste dekken de vloer op verschillende plaatsen herstellen en maken de naden dicht. De parkeerdekken daaronder en de opritten krijgen een nieuwe coating. Het beton aan de binnenkant van de garage wordt opnieuw geschilderd. Verder gaan ze de belijning opnieuw aanbrengen en aan de buitenzijde worden de gevels schoongemaakt.

e kan gebruik maken van garages in de buurt, zoals de Muntgarage of de Flevogarage.

Meer info klik op de link https://www.almere.nl/…/werkzaamheden-schoutgarage.

Geschreven door