Vis a Vis voorzichtig positief over locatie

Theatergezelschap Vis á Vis is ‘voorzichtig verheugd’ dat de nieuwe coalitie in Almere een streep lijkt te zetten door het plan om woningbouw naast het theater te realiseren. Meld Almere DEZE WEEK

n het vorige college drongen wethouder Julius Lindenbergh (VVD) en Kees Ahles (Leefbaar Almere) stevig aan om pal naast het terrein huizenbouw toe te staan. Tot ongenoegen van het theatergezelschap dat vreesde voor de toekomst. De voorstelling van Vis á Vis gaan gepaard met flink wat spectaculaire effecten en geluid. Om overlast tegen te gaan zou het theater helemaal op de schop moeten met alle kosten van dien. Bovendien ligt er een uitspraak van de gemeenteraad uit 2019 dat woningbouw de bedrijfsvoering niet in de weg mag staan.

Voor compleet artikel klik hier

Geschreven door